Kukkia ystäville



”sisältää mainoslinkkejä, mainoslinkit merkitty *-merkillä”.

Ystävänpäivä lähestyy

Ystävyys on kuin kukka, kaunis ja herkkä, vaatii hoivaa ja huomiota kukoistaakseen täyteen loistoonsa. Se on siteemme toisiin ihmisiin, jotka jakavat kanssamme naurut, ilot ja joskus myös haasteet. Ystävyyden merkitystä ei voi liikaa korostaa, ja siksi onkin tärkeää osoittaa välittämistä ja arvostusta ystäviämme kohtaan. Eräs perinteinen ja kaunis tapa tehdä tämä on antaa ystävälle kukkia.

Miksi kukkia?

  1. Kauneus ja Symboliikka: Kukat eivät ole pelkästään silmää miellyttäviä, vaan ne kantavat myös syvällistä symboliikkaa. Kukkien eri värit ja lajit voivat välittää erilaisia tunteita ja viestejä. Esimerkiksi ruusu symboloi rakkautta ja ystävyyttä.


  2. Yllättäviä: Kukat ovat yllättävä ja mieltä lämmittävä tapa osoittaa ystävälle, että välität. Saaja tuntee olonsa erityiseksi, kun hänelle annetaan kauniita kukkia ilman erityistä syytä.


  3. Ilahduttavat aisteja: Kukat eivät ilahduta vain silmiä, vaan myös muita aisteja. Niiden tuoksu voi täyttää huoneen ja tuoda mukanaan raikkautta ja iloa.


  4. Kestävä lahja: Kukkien kauneus ei ole hetkellinen, vaan ne voivat ilahduttaa pitkään. Kun ystäväsi katsoo saamiaan kukkia, hän muistaa sinut ja hetken, jolloin hän sai lahjan.


Milloin sinä olet viimeksi saanut, tai lähettänyt kukkia. Usein lähetän kukkia kummeilleni, vanhemmilleni ja ystävilleni tärkeiden merkkipäivien johdosta, kun en itse pääse paikalle.

*Interfloran kautta kukkien lähettäminen on onnistunut aina ja kukkien saajatkin ovat olleet aina iloisesti yllättyneitä. Sivustolla on parasta selkeät kuvat ja hinnat minkä takia kukkien tilaaminen on ollut helppoa ja nopeaa. Mielestäni myös kimpuille on valittu kuvaavat ja hauskat nimet. Kukka-asetelmia löytyy jokaiseen tilanteeseen, niin iloon, suruun kuin muuten vain päivän piristykseksi



Kukkien runo

Kukkien kieli, sanaa ei tarvita,
Ystävyyden tunne, sydämessä asuva.
Punainen ruusu, rakkautta huokuva,
Ystävälle lahja, arvokas ja harvinaista.

Keltainen kukka, aurinkoinen hymy,
Ystävän silmissä, loistava kipinä.
Sininen terälehti, luottamuksen merkki,
Ystävyys kestävä, kuin taivaan kirkkaus.

Valkoinen kukka, puhtauden tunne,
Ystävyyden siteet, vahvat ja tunnolliset.
Oranssi väri, lämpö ja energia,
Ystävän tukena, kuin aurinkoinen päivä.

Kukkien kielessä ystävyys puhuu,
Sanattomasti, kauniisti ja syvästi.
Ojenna kätesi, lahjoita kukka ystävälle,
Kukoistava yhteys, joka iäti kestää.



Kommentit